10.4.2015

ABIRISTEILY

Meijän abiristeilyn kohteena oli Tukholma, joka on tässä parin vuoden aikana vieny mun sydämen. Laivalta ei juuri onnistuneita kuvia ole, mutta siellä lähinnä vain seikkailtiin, tanssittiin, tutustuttiin uusiin ihmisiin ja pidettiin vain hauskaa. Tukholmassa ei tällä kertaa kierrelty, toisin kuin vanhojenristeilyllä, vaan shoppailtiin kauppakeskus Gallerianissa. Paljon ostoksia ei huonon rahatilanteeni takia mukaan tarttunut, mutta ne pari juttua voin esitellä myöhemmin omassa postauksessa.  Tässä muutama kuva kaupungilta:


xx Vivian

2 kommenttia:

 1. Kiva, että teillä näyttää olleen ihan hyvä ilma. Meidän abiristeilyllä oli Tukholmassa niin kurja, kylmä, sateinen ja harmaa sää, ettei Peterkään tainnut saada kovin hyvää kuvaa ensimmäisellä Ruotsin reissullaan. Tukholma (kuten mikä tahansa pohjoismaalainen rannikkokaupunki) on kyllä hyvällä ilmalla aivan mahtava.

  (ps. http://seaside-view.blogspot.co.uk)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käynyt Tukholmassa nyt kerran vuodessa kolmen vuoden ajan, ja joka kerta on kyllä aurinko paistanut! Harmi että teillä kävi niin huono tuuri sitten, eiköhän Peter kuitenkin nähnyt Tukholman ihanuuden sateenkin takaa :-)

   Vitsi miten ihanaa että postailet sieltä Briteistä, oonkin jo Instagramissa kuolannut sun kuvia, loistavaa että niitä pääsee seuraamaan vähän isommassakin koossa! :-)

   Poista

Kiitos x