11.5.2015

HAIRTALK

Aattelin piiiitkästä aikaa kirjoitella jostain kauneus aiheisesta. Tällä kertaa siis vähän juttua hiuksiin liittyen.

Mä värjäsin pitkään mun tukkaa ruskeeksi/punaruskeeksi (miks en voinu syntyy tummatukkasena ?!) ), kunnes kyllästyin ainaiseen juurikasvuun. Mun hiuksia alettiin pikkuhiljaa vaalentaa kohti omaa luonnollista sävyä, mutta vaalennettaessa ne rasittuivat ja muuttuivat kellertäväksi.

 Muutama kuukausi sitten kävin värjäyttämässä etenkin latvat ihan harmaiksi, mutta väri muuttui parissa viikossa jälleen kellertäväksi... (Alla kuva heti värjäyksen jälkeen)

Hiusväri tällä hetkellä:
Etenkin keinovalossa tukka siis kellertää melko reilusti. Mun oma luonnollinen väri, sellainen tuhkanharmahtava (näkyy vähän juurikasvussa), on juuri se sävy jonka tahtoisin koko hiuksiin!
kuvat pinterestistä

Yllä muutama esimerkki sellaisesta hiusväristä, jota tavoittelen. 

Käytän erilaisia tuotteita vähentääkseni keltaisuutta, mutta tuloksetta. Tällä hetkellä käytössä ovat 4Reasonsin hopeashampoo, Goldwellin violetti vaahtosävyte ja KC Professionalsin hiusmaski. Näiden lisäksi levitän aina suihkun jälkeen latvoihin Garnierin hiusöljyä estämään kuivumista.
Mikään tuotteista ei tunnu kunnolla taittavan keltaisuutta, vaahtosväyte ehkä hieman (jos pidän sitä päässä 2 kertaa pitempään kuin ohjeen mukaan). Hiusmaskista tykkään kuitenkin sen pehmentävistä ominaisuuksista johtuen.

 Mä suoristan/kiharran hiuksia todella harvoin, ehkä kerran kuussa, mutta silti etenkin latvat ovat aina kuivat.

NEUVOJA OTETAAN VASTAAN :-)
En millään tahtois enää rasittaa hiuksia värjäämällä, mutta pitäisikö yrittää yhä käydä kampaajalla värjäämässä? Onko jotain tuotteita tai keinoja joita olette todenneet tehokkaiksi?

3 kommenttia:

 1. Hei suosittelen Lushin O-Daddy -shampoota. Mulla ei ole väriä päässä, mutta toi pitää luonnonvaaleistakin hiuksista keltaisuuden poissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos paljon! Pitää kokeilla :-) Mistä sitä sais ostettuu?

   Poista
  2. Vähän myöhässä mut Lushilla on kauppa ainakin Helsingissä ihan keskustassa ja nettikauppakin vissiin on!

   Poista

Kiitos x